A new structurally independent 3,000sf space for post-production offices, located within an existing 15,000sf hanger in the Santa Monica Airport, becomes a memorable architectural experience for people visiting and inhabiting the space.


Conceptually investigating airplane wing designs, the flow of air, and aerodynamic flight patterns, the new hanger insertion focuses on a three-dimensional dynamically shifting ceiling plane curvature, as a way to create a unique spatial and formal identity.


The ceiling plane, normally underutilized, ebbs and flows through the space uniting the various programmatic pieces although no two ceiling plane sections are alike. A singular material, clear pine wood slats laid on end, not only reinforces its formal qualities but also creates a unique textural pattern edge that contradicts the banality of typical post-production spaces.


A space and form in continual motion.

Using Format